PROFIT system oferă suport în crearea sistemului de franciză sau a părților lipsă a acestuia: model de afacere, acord/contract de franciză sau manual operațional.

Servicii

PROFIT system este o companie de consultanță specializată în servicii pentru afacerile în franciză din Europa Centrală și de Est.

Consultanța în francize

PROFIT system se specializează în crearea pachetelor de franciză, cu precădere în pregătirea modelului de afacere, contractului de franciză, manualului operațional, scrisoarei de intenție și broșurilor de informare despre sistemul de franciză. Compania asigură suportul în lansarea noului sistem de franciză creat.

Recrutarea francizaților

PROFIT system oferă serviciul de recrutare de francizați. Publicăm o revistă despre francize și afaceri start-up de succes în Polonia, Republica Cehă si Ucraina având, de asemenea, portale despre francize updatate zilnic în toate cele 5 țări în care PROFIT system activează : Polonia, Ucraina, Republica Cehă, Ungaria și, de recent, România. Mai mult decât atât, PROFIT system organizează un târg anual de franciză în Varșovia și este partener în organizarea multor alte târguri de franciză din Europa Centrală și de Est.

PROFIT system asigură suportul pentru recrutare de francizați. Publicăm o revistă despre francize și afaceri start-up de succes în Polonia, Ucraina și Cehia având, de asemenea, portaluri despre afaceri în franciză updatate zilnic în toate cele 5 țări în care PROFIT system activează : Polonia, Ucraina, Republica Cehă, Ungaria și, de recent, România. Mai mult decât atât, PROFIT system organizează un târg anual de franciză în Varșovia și este partener în organizarea multor alte târguri de franciză din Europa Centrală și de Est.

Francizarea în Europa Centrală și de Est

PROFIT system te poate ajuta să intri pe piețele din Europa Centrală și de Est cu ajutorul birourilor noastre din Polonia, Ucraina, Cehia, Ungaria și România sau prin companiile asociate din Syncon International Franchise Consultants localizate în Germania, Austria, Croația, Slovenia, Serbia și Bulgaria.

Serviciul complex oferit francizorului cuprinde crearea francizei, suport în lansare și recrutarea de francizați.