PROFIT system oferă o gama completă de servicii: crearea sistemului de franciză, suport în lansarea acesteia și recrutarea francizaților.

Profilul companiei

PROFIT system este o companie de consultanță specializată în dezvoltarea afacerilor în franciză din țările din Europa Centrală și de Est. Asigurăm o gamă complexă de servicii și produse pentru sectorul afacerilor în franciză. Oferim sprijinul complet pentru dezvoltarea afacerilor clienților noștri în Europa Centrală și de Est. Echipa noastră este alcătuită din profesioniști cu experiență în aspectele legale și economice din sectorul afacerilor în franciză.

PROFIT system este și editorul unei reviste de franciză în Polonia, Ucraina și Cehia și unor portaluri profesioniste despre franciză în Polonia, România, Ucraina, Cehia, Ungaria....

Compania și-a început activitatea în Polonia în 1998. De atunci am lucrat cu peste 600 de francizori. PROFIT system, în Polonia și Ucraina, face parte din Syncon International Franchise Consultants - cel mai mare grup internațional de companii care asigură servicii de consultanță pentru afacerile de franciză.

Noi oferim:

Dacă aveţi întrebări, vă rugăm contactați-ne.

PROFIT system
promovează ideea de franciză
prin publicațiile sale și susținerea organizațiilor de franciză.