Portalurile noastre oferă informații despre aproximativ 600 sisteme de franciză în Europa Centrală și de Est.

Portalurile despre francize

Portalurile noastre Franchising.pl, FranchisingINFO.cz, Franchising.ua sunt sursa principală de informare cu privire la francize, noutăți în sectorul afacerilor în franciză și procesul de francizare în Polonia, Cehia și Ucraina, iar din 2012 am pornit în România Franchising.info.ro și în Ungaria Franchising.hu.

Franchising.info.ro și restul publicațiilor PROFIT system sunt surse media profesionale și actualizate zilnic; portalurile sunt populare în rândul francizaților și a persoanelor ce se gândesc la ideea de francizare. Se prezintă cele mai noi informații despre francize atât de la nivel național, cât și internațional. Portalurile noastre oferă multe sfaturi financiare practice care pot fi foarte utile în afaceri. Fiecare portal prezintă în structura sa, de asemenea, un forum și interviuri de la oameni de afaceri cu experiență în francize. În fiecare portal se găsește un catalog cu sistemele de franciză ce operează în acea țară, inclusiv cu oportunitățile de master francizat.

Peste 600 de francizori își caută viitorii parteneri cu ajutorul portalurilor noastre: Franchising.pl, FranchisingINFO.cz, Franchising.ua și de curând Franchising.INFO.cz, Franchising.hu .

Pentru întrebări, vă rugăm contactați-ne.

Portalurile noastre despre afaceri în franciză
sunt sursa principală de informare din această arie în Polonia, Ucraina și Cehia.