Consultanții PROFIT system au pregătit peste 200 sisteme de franciză în Europa Centrală și de Est.

Model de afacere

Modelul de afacere este o metodă cu ajutorul căruia o companie este configurată spre a vinde bunuri sau servicii unui client final. Descrie tehnica pe care afacerea o va folosi pentru a-şi valorifica conceptul unic sau punctul de vânzare. Succesul modelului de afacere folosit în ţara în care activaţi în prezent nu asigură succesul conceptului pe piaţa unei ţări străine unde doriţi să vă extindeţi. Din acest motiv modelul de afacere trebuie adaptat la tendinţele pieţei acelei ţări ţinând cont de: realitatea economică, potenţialul de investiţie al viitorilor francizaţi, puterea de cumpărare a consumatorilor finali şi mulţi alţi factori.

Pregătirea sau adaptare pachetului de franciză

Modelul de afacere bine definit este punctul potrivit de pornire pentru pregătirea pachetului de francizare sau adaptarea sa pentru piaţa dorită. De asemenea consultanţii PROFIT system furnizează servicii în pregătirea sau adaptarea documentelor precum:

  • contractul de franciză ,
  • manualul operațional,
  • scrisoarea de intenție,
  • pachetul cu informaţii despre franciză pentru potenţialii francizaţi - descrierea în detaliu a conceptului de afacere, caracteristicile şi beneficiile, produsele şi servicii, criteriile de aderare.

Pentru întrebări, vă rugăm contactați-ne.

Beneficiile pentru ambele părţi implicate
sunt necesare pentru a asigura succesul unei francize.