Sursele media publicate de PROFIT system sunt utilizate de peste 600 de francizori care-și caută partenerii de afacere potriviți în Europa Centrală și de Est.

Mass-media și evenimente

PROFIT system conduce publicații media despre piața de franciză și, de asemenea, organizează târguri de franciză și sesiuni de training pentru a promova ideea de franciză printre potențialii francizați și francizori.

Reviste de franciză

Wlasny Biznes FRANCHISING este singura revistă lunară printată în Polonia dedicată exclusiv francizei. Aceasta oferă informaţii actuale despre ofertele de franciză, procesul de francizare, noile tendinţe şi evenimente recente de pe piața de franciză.

Revista ucraineană Idei Biznesa FRANCHISING și Cehă Vlasni firma FRACHISING sunt bazate pe informațiile din revista de franciză din Polonia și include analize de piață și sfaturi pentru startul și managementul eficient al unei companii.

Mai multe informații despre revistele de franciză

Portalurile de franciză

Portalele noastre de franciză sunt sursa principală de informații la nivel online despre francize și francizarea în Europa Centrală și de Est:

Portaluri furnizează informaţii actualizate cu privire la sisteme de franciză - tendinţe şi oportunităţi de franciză sau de master franciză. Publicațiile noastre sunt, de asemenea, foarte bine poziţionate, recunoscute de către potenţialii francizaţi şi fiabile pentru francizori.

Citește mai multe despre portalurile noastre de franciză

Evenimente de franciză

Târgul de franciză din Polonia este singurul eveniment național dedicat afacerilor de franciză în Polonia. Acesta este unicul loc de întâlnire pentru toți cei din lumea afacerilor în franciză: cele mai bune companii, potențiali francizați și investitori, precum și companii și vizitatori străini interesați în extinderea afacerii lor pe piața din Polonia, Cehia, Ungaria sau Ucraina.

Află mai mutle despre Târgul de franciză din Polonia

Training de franciza

Academia de franciză organizată de PROFIT system presupune sesiuni de traininguri pentru potențiali francizați și cei care doresc să devină francizori. Cursurile sunt adresate persoanelor care doresc sa învețe cum să conducă o companie în franciză și care este cel mai bun sistem de franciză pentru ei.

Mai multe despre trainingurile de franciză

Deciziile bune de afaceri presupun o informare și pregătire adecvată