Consultanții PROFIT system oferă sprijin în elaborarea sau adaptarea manualului de operare la mediul de afaceri din Europa Centrală şi de Est.

Manualul operațional

Manualul de operare presupune o descriere detaliată a conceptului de franciză. Fiind o explicație detaliată a sistemului, acesta este un instrument de referință folosit zi de zi de către francizați și angajații lor pentru conducerea afacerii. Întăreşte termenii şi condiţiile impuse prin acordul de franciză, oferă francizaţilor informaţii despre metodele de lucru şi practicile specifice şi stabileşte modul în care franciza trebuie să fie condusă. Acesta este, de asemenea, un instrument de formare pentru francizori atunci când oferă traininguri francizaților sau pentru francizați atunci organizează cursuri de formare pentru angajaţi. Pe măsură ce afacerea crește manualul trebuie actualizat în mod regulat. Manualul operațional este un training esențial pentru francizați și un instrument practic de control pentru francizori.

PROFIT system vă poate elabora manuale operaționale noi sau să vă adapteze pe cel existent în conformitate cu practicile de afaceri și principii ale coexistenţei sociale din ţara de destinaţie - fără a interveni în conceptul de bază a francizei dvs.

Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați:

Țara Nume Email Telefon
România Mircea Coman mcoman@profitsystem.ro +40 724 680 677
Polonia Marcin Kaleta mkaleta@profitsystem.pl +48 22 560 80 42
Republica Cehă Lenka Novakova lnovakova@profitsystem.cz +420 23 4633305
Ucraina Yulia Garaschenko ygaraschenko@profitsystem.com.ua +380 44 5685265
Ungaria Szabó Tibor tszabo@franchise2profit.hu +36 20 406 5177
Serbia Igor Bogojević ibogojevic@profitsystem.rs +380 44 5685265

Manualul operațional îi ajută pe francizați
să respecte standardele ridicate ale francizei